vfds

ÅNGERRÄTT

Hos Frualies design AB har du enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 10§ rätt till 14 dagars ångerrätt, från den dag du fått hem ditt paket. Det innebär att du måste meddela oss att du ångrar ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varan. 
 • Observera att specialbeställda produkter, så som namnsmycken, graverade smycken, som är tillverkade speciellt för dig och således inte kan säljas vidare till andra kunder, inte omfattas av ångerrätten. För att produkten ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs. oanvänd, hel och ren. Du ansvarar för varan tills den kommit fram och mottagits av oss.
 • Produkter som du handlat i vår webshop returneras till vår verkstad. Medföljande askar, förpackningar och eventuella tillbehör till produkten ska också returneras i väsentligt oförändrat skick. Använd dig av retursedeln som finns med i ditt paket från oss eller Konsumentverkets ÅNGERBLANKETT.
   
 • Eventuell presentinslagning kan inte returneras eller återbetalas då denna tjänst anses som förbrukad.
   
 • Återbetalning sker inom 14 dagar från det att Frualies design AB tagit emot returen. Vi kommer att använda samma betalningsmetod för återbetalning som du själv använde vid beställning, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. Du står endast för returfrakten om du väljer att utnyttja din ångerrätt. 


REKLAMATION
3 års reklamationsrätt

 • Om du upptäcker att en produkt på något sätt är skadad eller trasig vid leveransen ska du så snart som möjligt kontakta oss. För att reklamationen ska vara giltig måste skadan vara ursprunglig, det vill säga bero på ett fabrikationsfel och inte normalt slitage. Du måste reklamera inom skälig tid (två månader) från att felet/skadasn upptäcktes. Du kan med fördel maila en bild på skadan till oss så att vi kan bedöma. Observera att du dock alltid måste skicka tillbaka varan innan vi kan erbjuda en ny vara eller pengarna tillbaka.
 • Vi återbetalar returavgiften/fraktkostnaden till dig vid en godkänd reklamation, detta sker inom 14 dagar från den dag vi mottagit den returnerade varan.
 • Frualies design AB löser inte ut returnerade produkter mot postförskott.
 • Vid frågor, kontakta Frualies design AB kundtjänst på info@frualiesdesign.se. Kom ihåg att uppge ditt ordernummer vid all kontakt via e-post.
KONTAKTINFORMATION

Ladda ned, skriv ut, fyll i & skicka med: